Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Η Εταιρία Ιστορικό

Ιστορικό

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, μια ομάδα νέων συναδέλφων κάνουν την εμφάνιση τους στον επιστημονικό οδοντιατρικό χώρο, με την έκδοση του περιοδικού "Σύγχρονος Οδοντίατρος".

Με ενθουσιασμό, με πάθος για προσφορά, με αγάπη για την οδοντιατρική, θέλουν να χαράξουν τη δική τους αντίληψη για τα επιστημονικά οδοντιατρικά πράγματα. Η απήχηση του περιοδικού στον οδοντιατρικό χώρο ήταν ανάλογη του δικού τους ενθουσιασμού, στοιχείο που τους έβαζε μπροστά σε νέες ευθύνες για συνεχή ποιοτική βελτίωση και προσφορά.

Με το πέρασμα των χρόνων, οι εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο, οι εναλλακτικές κλινικές τεχνικές, η πληθώρα νέων τεχνολογιών, η συσσώρευση επιστημονικής γνώσης αλλά και η απόκτηση κλινικής εμπειρίας, οδήγησαν τα μέλη της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού, να αναζητήσουν και νέες μορφές επικοινωνίας με τους συναδέλφους. Καρπός αυτής της ανησυχίας υπήρξε η ίδρυση επιστημονικής εταιρίας.

Έτσι, η συντακτική επιτροπή του περιοδικού πλαισιώθηκε από είκοσι δύο ακόμη συναδέλφους και μέσα σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα, μορφοποιήθηκαν οι στόχοι της υπό ίδρυση εταιρίας, καθώς και το σύνολο των άρθρων του καταστατικού.

Στις 25 Απριλίου 1985, με την υπ' αριθμ. 1678/1985 απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών, ιδρύθηκε η "Eταιρία Σύγχρονης Οδοντιατρικής".

Εγγραφή στο Newsletter

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ευριδίκης 6, Αθήνα,
T.K. 161 21,
Ελλάδα
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα: 2102525027 (Κνήνη Ιωάννα)
2104185795 (Μπαχά Φλωράνθη)
Fax: 210 4945730